De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werken ze bij Koeien en Kaas alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart. Ambachtelijke slagers als Ton Dito, Marco Ridder en Paul Bruinix zorgen er dagelijks voor dat ze met deze prachtige producten kunnen werken. En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weten ze dat ze alles voor jouw feestmaal in huis hebben.

Kortom, bij Koeien en Kaas proef je onze passie voor pure smaken!

Koeien en Kaas ligt in het Stadshart.

Openingstijden

  • Elke maandag 17.00 - 23.00 uur
  • Elke dinsdag 17.00 - 23.00 uur
  • Elke woensdag 17.00 - 23.00 uur
  • Elke donderdag 17.00 - 23.00 uur
  • Elke vrijdag 12.00 - 23.00 uur
  • Elke zaterdag 12.00 - 23.00 uur
  • Elke zondag 12.00 - 23.00 uur

Locatie